_DSF7992.jpg

Special

Just nu

Etiopien Yirgacheffe Banko Jirimtiti. Kaffet är bärtorkat och har därför en väldigt söt karaktär utan att smaka för mycket process. Det här passar dig som gillar ljusrostade kaffen.

 
nytorgets.jpg

Nytorgets

Detta ekologiska kaffe är en hyllning till svenskt bryggkaffe. Det är "mellanmörk" rostat och har en fyllig karaktär utan brända toner. Provocerande gott, även  i presskanna. OBS! Kan drickas utan surdegsbulle till fikat.

400 g, ekocertifierat, SE-EKO-01

 
moka.jpg

Moka

Italienarna vet hur dom vill ha sin "caffé". Idén till det här kaffet har vi fått från en tredje generations rostmästare från Neapel. 50% indisk robusta och 50% brasiliansk arabica = 100% starkt och gott. Prego!

400 g

 
daterra.jpg

Daterra Peaberry Classic

Det här brasilianska kaffet från gården Daterra kallas också "Pearl" för dess pärlliknande form. Den lilla runda bönan har låg syrlighet och är full med choklad, nöt och frukt i sin karaktär. Passar alla bryggmetoder.

400 g

 
mellan.jpg

Mellan

Våran mellan är rostad till en grad där kaffet börjar bli mustigt, men inte bränt. Vi brukar säga att det är "lagom" rostat. Ett ekologiskt kaffe som många gillar och känner igen. Drick det med eller utan mjölk. 

400 g, ekocertifierat, SE-EKO-01

 
mörkrost.jpg

Mörkrost

Det här är ett äkta svärmorskaffe! Mustigt, starkt och ingen syrlighet. Bönorna är såklart 100% ekologisk arabica av högsta kvalitet. Vi har testat alla på marknaden men ingen matchar denna. Voila!

400 g, ekocertifierat, SE-EKO-01

 
espresso.jpg

Espresso

En ekologisk blandning av arabicabönor med en mjuk chokladaktig karaktär och ett fräscht avslut av söt citrusfrukt. Då kaffet är 100% arabica så passar den till samtliga bryggmetoder. Brygg snabbt med avnjut långsamt!

400 g, ekocertifierat, SE-EKO-01